Uspeh Nevene Ignjatović - bodovi u Svetskom kupu!
Nevena Ignjatović zabeležila je istorijski uspeh u Svetskom kupu, na slalomskoj trci koja je u utorak vožena na zagrebačkom Sljemenu.

Najbolji srpska skijašica imala je 19. vreme na stazi Crveni krst, što joj je omogućilo osvajanje bodova u Svetskom kupu. Rođena Kragujevčanka je dve trke završila sa ukupnim vremenom 2:07,48 minuta, što je za 4,95 sekundi sporije od pobedničkog Slovakinje Veronike Velez Zuzulove.

Srpkinja je osvojila 12 bodova i to su njeni drugi poeni u Svetskom kupu. Plasman na 19. mesto je rezultat karijere za 26-godišnju skijašicu.

I drugo mesto pripalo je Slovakinji Petri Vlhovoj, dok je Čehinja Starka Strahova bila treća.

Podrška za Srpkinju u Zagrebu: Neco, izdrži!

Izvor: YouTube

Samo deset dana bilo je potrebno za neverovatan oporavak "Lakat kraljice" Line Lansberg, koja je nakon brutalnih povreda zadobijenih u borbi sa Lusi Pudilovom, izjavila kako jedva čeka da se vrati u ring.

Detaljnije
Rejders LAS VEGAS!

Plan vlasnika Rejdersa Marka Dejvisa, koji je bio pokretačka snaga preseljenja, dobio je podršku 31 od 32 vlasnika klubova. Jedino je vlasnik Majami dolfinsa glasao protiv. Da bi NFL franšiza mogla da promeni lokaciju, prema pravilima, to treba da odobre vlasnici klubova, njih 24.Glasnje je usledilo nakon što liga i Rejdersi nisu bili zadovoljni predlozima Ouklanda za novi stadion, a Las Vegas je dodatno pojačao svoju ponudu sa 750 miliona dolara javnog novca. Nakon i zvaničnog odobrenja selidbe otvoren je put i za izgradnju novog, skoro dve milijarde vrednog, stadiona u Las Vegasu. Rejdersi će, međutim, i naredne dve sezone igrati u Ouklandu dok se ne izgradi stadion u Las Vegasu, rekao je Dejvis. ; "Rejdersi su rođeni u Oklandu i Oukland će uvek biti deo našeg DNK. Znamo da će neki navijači biti razočarani, čak i ljuti, ali nadamo se da tu frustraciju neće usmeriti ka igračima i trenerima", rekao je Dejvis. ; Rejdersi tako po drugi put u svojoj istoriji napuštaju Oukland. Oni su od 1982. do 1994. godine igrali u Los Anđelesu pre nego što su se vratili u Oukland.Rejdersi su treći NFL tim koji je za nešto više od godinu dana promenio lokaciju. Remsi su se prošle godine preselili iz Sent Luisa u Los Anđeles, a u januaru ove godine lokaciju su promenili i Čardžersi koji su iz San Dijega prešli, takođe, u Los Anđeles.

Detaljnije