Kada je Novak pričao o ovome svi su ga napadali...

Kada se igrao Australijan open ove sezone osim tenisa velika tema bio je stog karantin na koji su bili primorani teniseri i teniserke. Tada su se mnogi bunili, a sada je na sve to podsetila Viktorija Azarenka.

Novak Đoković je isticao da je karantin prestrog i da nije prilagođen teniserima, ali je zbog toga bi žestoko napadnut. Sada je glavna tema to što nevakcinisani teniseri i teniserke neće moći da nastupe na Australijan openu, a sada je Beloruskinja istakla koliko je besna zbog svega što je na prethodnom Australijan openu proživela.

"Karantin je pomogao? To iskustvo mi svakako nije pomoglo ni u čemu. Nema nikakve šanse da mi je karantin pomogao, zapravo je bio jako štetan. Nema drugog načina da se to kaže", rekla je ona. 

Dvostruka osvajačica prvog grend slema u sezoni je istakla da joj je mentalno karantin kroz koji je prošla bio jako štetan i težak. 

"Bilo je teško mentalno, na kraju krajeva i fizički mi je škodilo. Nikada mi se nije desilo da sam na dve nedelje prestala sa svim aktivnostima, tako da mi niišta nije pomoglo", rekla je Azarenka. 

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.