Ozbiljne pretnje dobija Andre Agasi od rođene sestre RIte.

Neverovatne vesti stižu iz Amerike. Rita Agasi, rođena sestra Andrea Agasija mu preti smrću!

Do šokantnih informacija je došao nemački list "Bild" koji je otkrio da mu je ona slala uznemirujuće poruke i da želi da ga vidi mrtvog.

Andre i Štefi Graf su planirali 22. oktobra da obnove svoje zavete, ail sada se premišljaju. Bivši trener Novaka Đokovića ozbiljno razmišlja i o angažovanju telohranitelja zbog svega ovoga.

"Prokleto te mrzim! Želim te mrtvog! Gorećeš u paklu, a ja ću to uraditi. Smejaću se dok ti vrištiš", navodno je Rita napisala bratu putem Instagrama.

Problemi između njih dvoje počeli su pre dve godine. Naime, Rita se tada odrekla svog sina Skajlara (35) zato što se nije slagala sa njegovim stilom života.

Andre i Štefi su mu tada pružili podršku, pokušali su čak i da ih pomire, nisu uspeli. Od tada njih dvoje pomažu što se Riti očigledno nije svidelo.

"Ne pričam sa njim više, on je sada siroče. Molite se za njega. Nema roditelje i može da bude srećan što ima ujake i ujne koji su na njegovoj strani", poručila je tada Rita očigledno aludirajući na Andrea i Štefi.

Njen suprug Pančo Gonzales je preminuo, a i on se bavio tenisom. Agasi je platio troškove sahrane.

Inače, Agasi je saradnju sa Novakom započeo u maju 2017. godine, da bi u martu 2018. godine došlo do razlaza. Ubrzo posle njega je Nole prekinuo saradnju i sa Radekom Štepanekom.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.