Zvezda sada ima trojicu golmana na koje može da se osloni.

Dejan Stanković je odlučio da odmori Milana Borjana u Subotici, pa je na gol poslao talentovanog Miloša Gordića, a on je ostavio vrlo dobar utisak u pobedi Crvene zvezde 3:1 (2:1).

Želeo je Stanković da isproba da li na Gordića može da se osloni kao "bonus" igrača, kada su mu neophodni iskusniji igrači u polju, a mladi golman je u nekoliko situacija pokazao da nije slučajno važio za najtalentovanijeg čuvara mreže u omladinskoj školi crveno-belih.

Odbranio je nekoliko pokušaja Subotičana, komandovao kaznenim prostorom, a jedina lopta koja je završila iza njegovih leđa je delo saigrača Radovana Pankova koji je efektno postigao autogol.

"Ostvario mi se dečački san, drago mi je što sam debitovao na utakmici u kojoj smo pobedili. Zahvalio bih se šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću i celokupnom stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Nije bilo treme, malo sam razmišljao, znao sam sve kako funkcioniše pred našim navijačima, iako nismo kući igrali, svakako je ovo veliki vetar u leđa. Saigrači, kao i ceo stručni štab su me podržali i hvala im na tome", kazao je Gordić posle debija za Zvezdu.

Prethodnu sezonu proveo je u Mačvi gde je takođe bio veoma dobar, a sada će očigledno biti opcija Stankoviću kada mu je potreban "bonus" na golu, odnosno kada želi da odmori Borjana i Popovića.

"Pričao sam sa kapitenom Borjanom, to su uobičajeni razgovori ništa se nije mnogo razlikovalo ni pred ovu utakmicu. Nije čest primer da se mladi golman nađe među stativama i zbog toga sam veoma zahvalan na ukazanom poverenju, radi se o veoma odgovornoj poziciji u timu", rekao je Gordić i zaključio:

"Upravo mi je debi motiv da nastavnim da radim još jače u narednom periodu i da se dokazuje".