Jedan od najlepših sportskih parova na svetu!

Jedna od najboljih skijašica svih vremena i sigurno najbolja u ovom trenutku, Amerikanka Mikaela Šifrin (26) uplovila je u vezi sa svojim kolegom, alpskim skijašem Aleksaderom Omot Kildeom (28)! Oni su novi sportski par o kom priča ceo svet.

Po nekim informacijama, Šifrin i Kilde su u vezi već više meseci, a ljubav im je pomogla da preguraju veoma težku sezonu. Oboje su se mučili sa povredama, pa nisu mogli da beleže impresivne rezultate. Mikaela, koja je na tragu da obori brojne rekorde u svetu skijanja je nedavno izgubila oca, što je bila tragedija zbog koje nedeljama nije mogla da se trka.

Oboje sjajnih skijaša su uspeli da pronađu utehu za težak životni period koji je iza njih.

Vezu su nedavno otkrili na Instagramu, gde je Kilde okačio tri zajedničke fotografije, a mediji su o novoj ljubavi Mikaele Šifrin spekulisali i pre nekoliko meseci. Tada se saznalo da ima novog dečka, ali ne i njegov identitet, pa se u SAD pričalo samo o ''ljubavi na snegu''.

Njih dvoje zajedno imaju četiri Velika kristalna globusa, ali je Mikaela daleko uspešnija od svog dečka. Naspram njegovih šest pobeda u Svetskom kupu ona ih upisala čak 69! U bogatoj kolekciji ima tri medalje sa Zimskih olimpijskih igara i čak 11 odličja sa Svetkih prvenstava.

Pogledajte fotografije Mikaele Šifrin: