Nije mu uopšte lako.

Užasna tragedija u porodici Skotija Pipena!

Legendarni košarkaš objavio je da je njegov najstariji sin Antron preminuo u 34. godini!

Proslavljeni NBA košarkaš koji je tokom bogate karijere šest puta osvajao famozni prsten, objavio je na svom Tviter profilu ovu tužnu vest.

"Slomljen sam jer sam juče rekao zbogom mom prvorođenom sinu Antronu. Nas dvojica smo delili ljubav prema košarci i imali smo brojne razgovore o tom sportu", počeo je Pipen.

"Antron je patio od hronične astme i verujem da bi stigao do NBA lige da je nije imao. Nikada nije dozvoljovao da ga to previše pogodi i tako sam ponosan u kakvog je čoveka izrastao. Predivna duša otišla je prerano. Volim te sine, počivaj u miru dok se opet ne sretnemo", napisao je Skoti Pipen u emotivnoj oproštajnoj poruci. Uzrok smrti nije objavljen.

Antron je bio rođen 29. decembra 1987. godine i bio je Pipenovo jedino dete iz prvog brata sa Karen Mekolum, od koje se razveo 1990. godine.

Antron suffered from chronic asthma and if he hadn’t had it, I truly believe he would've made it to the NBA. He never let that get him down, though—Antron stayed positive and worked hard, and I am so proud of the man that he became. (2/3)pic.twitter.com/kJOWsvWiYQ

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.