Obećava da se tako nešto više neće ponoviti

Svet UFC ima novog šampiona – Frensis Nganu je brutalnim nokautom pobedio dotadašnjeg vladara Stipu Miočića i oteo mu pojas.

Amerikanac hrvatskog porekla se oglasio danas iporučio svima da se oseća dobro, a onda se izvinio svima, posebno Hrvatskoj i svom rodnom gradu Klivlendu.

"Prvo i osnovno – okej sam. Znam da onaj pad nije bio najgraciozniji, ali bio sam u nesvesti, tako da se to događa", počeo je Miočić u šaljivom tonu, pokazavši još jednom svoj veliki karakter.

"Mojoj porodici, prijateljima i navijačima, posebno Hrvatskoj i Klivlednu – volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas izneverim. Hvala mom timu. Znam da osećate svaki poraz isto koliko i ja. Pobeđujemo kao porodica, gubimo kao porodica. Porazi nisu zabavni, uvek bole neko vreme, ali to su opasnosti ovog posla", napisao je on.

Објава коју дели ESPN MMA (@espnmma)

Sada već bivši šampion, inače aktivni vatrogasac, rekao je da su porazi sastavni deo života i da se iz njih može učiti i obećao da će u sledeću borbu doći pripremljeniji. Onda je opisao svoje viđenje druge runde.

"Nažalost, odstupio sam od strategije. Sjajno sam se osećao na početku druge runde, video sam da počinje da se odvija kako treba. On je postao vrlo umoran, a ja sam uleteo previše željan i nezaštićen. Nisam bio u dobrom stavu da primim taj udarac. On je video otvor i uradio šta bi svaki veliki borac uradio. To je moja greška i to prihvatam, više se neće desiti".

On je čestitao rivalu, rekavši da je to bilo njegovo veče, a onda najavio odmor i pripreme za sina koji treba da stigne na leto.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.