Ogroman skandal potresa Hrvatsku!

Ceo Brazil se digao na noge zbog Nejmarove korona žurke koja je navodno okupila 500 ljudi uprkos merama zavedenim zbog virusa korona. 

U Hrvatskoj nije bilo tolike žurke, ali je javnost burno reagovala na to što je 22-godišnji ofanzivni vezista Dinama Lirim Kastrati burno proslavio svoj 22. rođendan! 

On je napravio zabavu na kojoj je osim njega i njegovog mnogobrojnog društva bio i veliki broj misica iz Hrvatske i regiona! Sve prisutne je zabavljao DJ, a sve ovo se dešava samo tri dana pred derbi sa Rijekom. Na tom meču po svemu sudeći neće biti reprezentativca takovzanog Kosova, jer čak i ako ne dobije zabranu igranja "Modri" će najverovatnije želeti da izbegnu još veći skandal. Trener Dinama Zoran Mamić je otkrio da je Kastrati i prošle godine imao slične ispade.

Skandal je izašao na videlo pošto je slike na svoj instagram profil stavila Anđela Štimac, njegova devojka sa kojom je već neko vreme u vezi. Ona je model, a na instagramu svojim fotografijama često oduzima dah hiljadama pratilaca. Ima običaj sa se slika u zavodljivim pozama i u provokativnoj odeći. 

Anđela je poznata u Hrvatskoj i dobijala je nagrade za modeling, a uz nju na zabavi je primećena i Stela Opančar, finaliskinja na izboru za Mis Univerzuma 2016. godine. Tada se predstavljala kao studentkinja koja želi da ulaže u obrazovanje i koja voli da čita, ali je od tada poznata po aferama sa poznatim ljudima iz hrvatskog džet seta. 

Povodom ovog skandala oglasio se i Dinamo, a krilni fudbaler koji je karijeru preko Lokomotive iz Zagreba gradio dalje u Dinamu sada čeka da vidi kakve će posledice biti po njega. 

Sam klub je u saopštenju napisao da je Kastrati imao zabavu sa desetak prijatelja i devojkom, te da nije nikoga time ugrozio i da ga klub neće kazniti. Ipak, Hrvatska javnost se jako negativno odredila prema ovom skandalu i mnogi se nadaju da će Kastrati biti kažnjen i od strane lige i od strane kluba. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.