Radulović će na proleće igrati u Prvoj ligi Srbije

Još jedan igrač manje na spisku Dejana Stankovića. Posle Aleksandra Kataija, koji ima zdravstvene probleme, i Veljka Simića, koji je otišao u Vojvodinu, trener Crvene zvezde skratio je spisak za još jedno ime.

Mladi Andrija Radulović, naime, ide na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar, javlja Mozzart sport.

Radulović je prvi seniorski nastup zabeležio letos protiv Radnika iz Surdulice, kada je postigao i prvi gol. Dao je i Zlatiboru u kupu, a igrao je i u Gentu. U prvom timu je sakupio 289 minuta. Uprkos tome, za njega se interesuju razni evropski klubovi.

Radulović ima 18 godina, a sada mora da skuplja iskustvo u Grafičaru jer je konkurencija na njegovoj poziciji levog krila trenutno prejaka. Tu je Željko Gavrić, kao i Aleksandar Katai kada se oporavi, a očekuje se dolazak još jednog ofanzivca.

Najčešće se pominje Simone Edera iz Torina, dok Zvezda na levom boku može da računa i na Slavoljuba Srnića i El Fardu Bena. Realno, teško da bi u takvom okruženju Radulović mogao da sakupi mnogo minuta, tako da ga je stručni štab poslao u Grafičar, gde će imati sigurnih 17 utakmica u prvom timu.

Radulović će se novoj ekipi priključiti kada se Zvezda vrati sa Kipra, pre puta za Antaliju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.