Dejna Vajt će saopštiti odluku koju ceo svet čeka.

Karijeru je završio bez poraza, a nakon poslednjeg meča ostavio je rukavice u oktagonu, što je bio signal da se više neće boriti. Iz poštovanja prema svojim roditeljima, ocu koji mu je bio trener i koji je preminuo i majci koja nije želela da se više takmiči - rekao je dosta!

Ali, možda se i vrati. Dejna Vajt, prvi čovek organizacije UFC, voleo bi da ga barem još jednom vidi u borbi. I radi na tome.

Vajt i Nurmagomedov, odnosno ceo njegov tim, pregovarali su poslednjih dana o eventualnom povratku u oktagon. Detalje sa tog sastanka trebalo bi da saznamo večeras u 21:00, za kada je najavljeno Dejnino obraćanje.

Ovaj govor Dejne Vajta ima veze sa jednim od najbitnijih MMA događaja godine, sukobom Konora Mekgregora i Dastina Poirijea. Ukoliko je Vajt uspeo da ubedi Nurmagomedova da se vrati, pobednik tog meča će imati priliku da se obračuna sa Habibom u njegovoj jubilarnoj 30. i verovatno poslednjoj borbi u karijeri.

Ali, to sve pod uslovom da su pregovori vođeni ovih dana u Abu Dabiju dali neke rezultate.

After his meeting with@TeamKhabiblast night,@danawhitewill reveal the result of their conversation at 3 PM ET on@ABCNetworkand "how it's going to impact the Poirier-McGregor fight" pic.twitter.com/smoTrhZ4Nh

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.