Na sve načine pokušavaju da ga ubede da se vrati

Habib Nurmagomedov se trijumfalno povukao iz MMA uz skor 29-0 i najavio miran život, daleko od reflektora slave. Ipak, bilo je i onih koji mu nisu poverovali.

Ne samo da su ga prozivali razni borci, nego je i prvi čovek najveće promoterske kuće UFC javno govorio da je siguran da će uspeti da nagovori Nurmagomedova da se vrati u oktagon, a sada se pojavio snimak koji je "zapalio" internet!

Izgleda da Dejna Vajt nije pričao napamet. On se sastao sa još aktuelnim šampionom lake kategorije u nameri da ga ubedi da promeni odluku o povlačenju.

Ovo se verovatno ne bi dešavalo da "Orao" nije bar spreman da sasluša ponudu.

Here we go...@TeamKhabibpic.twitter.com/ToOMzjjYkI

Problem je samo na koji način će ga Vajt naterati da se predomisli. Habib je već zaradio više nego dovoljno, pobedio je svakoga i rekao da ga revanši ne zanimaju, ali je verovatno najvažnije što je majci obećao da se neće tući bez svog oca Abdulmanapa kao trenera.

Vajt je pričao o revanšu sa Konorom Mekgregorom, za šta je Habib rekao da ga ne zanima, potencijalnom borbom sa legendom Žoržom Sent-Pjerom ili dolaskom do skora od 30 pobeda bez poraza.

Habibov trener Havijer Mendez rekao je da je Vajt spreman da učini sve da natera Habiba da se vrati.

"Mislim da je Dejna rešio da mu iznese ponudu koju neće moći da odbije. Budimo realni – koliko puta se desilo da Dejna nešto hoće i ne dobije to? Ne mnogo. Dejna dobije sve što poželi", rekao je Mendez.

Izgleda da će se sve svesti na mišljenje Habibove majke. Ako ona i dalje ne bude želela da ga gleda u oktagonu, stvarno je teško pomisliti da će Habib, izuzetno religiozni čovek sa Kavkaza, uraditi suprotno od toga.

"Ako njegova majka kaže 'ne', to je ne. Ali, mislim da će mu Dejna dati nešto zbog čega će porazgovarati sa majkom i tražiti njen blagoslov", rekao je Himenez.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.