Bili su spremni da daju jednu od najvećih zvezda svog tima.

Noćas se u NBA dogodio najveći trejd u sezoni, a vrlo lako je moglo da se desi da do njega ne dođe... Samo da je Filadelfija bila malo primamljivija.

Pojedini izvori iz SAD javljaju da je Hjuston o trejdu Džejmsa Hardena pregovarao na dve strane, sa Bruklinom u koji su ga na kraju i poslali i sa Filadelfijom koja je ostala praznih šaka i bez jednog od najboljih igrača lige. A bili su spremni da daju mnogo...

Njihov ljubimac i čovek kog su prethodnih godina štitili iako je bio na udaru javnsoti, Ben Simons, za dlaku je izbegao trejd u Teksas!

Pored Simonsa, na listi igrača koji je trebalo da promene sredinu nalazili su se mladići Tajris Maksi (20) i Matis Tajbul (23). Ali, na kraju je, po mišljenju mnogih, Hjuston ''opljačkao'' Bruklin.

Sam košarkaš je prezadovoljan ostankom u ''seventisiksersima'', jer smatra da ekipa može još mnogo da raste, čak i da osvoji NBA titulu u nekoj od narednih sezona. Takođe, Simons je igrač po ukusu trenera Doka Riversa, koji je bio protiv trejda na kom je radila kompletna franšiza.

Džejms Harden će verovatno imati priliku da sa Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom napravi jedan od najboljih napada u istoriji lige, samo ako ga tim bude držao dovoljno daleko od striptiz klubova. A možda treba malo da smrša...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.