Možda je propao dogovor o pozajmici?

Srpski napadač je već spakovao kofere i kupio avionsku kartu za Frankfurt, a Zinedin Zidan o tome ne zna ništa? Dok se ekipa priprema za polufinalni meč Superkupa Španije protiv Atletik Bilbaa, Francuz je pričao o Joviću.

Kako se čini iz njegovog govora, on nije siguran da će srpski napadač otići na pozajmicu. Ili uopšte ne zna da će se to desiti.

Trener koji je u leto 2019. godine insistirao na dolasku mladog fudbalera u Madrid sada tvrdi da mu iz kluba nije javljeno da je dogovorena pozajmica Luke Jovića u Ajntraht. Iako su, po informacijama nemačkih medija, već zakazani pregledi u Frankfurtu.

Ovo dodatno komplikuje ne baš prostu situaciju u kojoj se nalazi srpski reprezentativac, koji je trenutno povređen.

''On je tu, sa nama. Ništa mi nisu rekli oko odlaska. Videćemo šta će se dogoditi. Treba nam Jović koji postiže golove, to želimo od njega. Još je mlad, nije imao sreće sa adaptacijom, povredama,... Ima mnogo toga da nauči, ali kvaliteti će mu uvek biti tu'', rekao je Francuz.

Od dolaska u Madrid Luka Jović je sarađivao samo sa Zinedinom Zidanom, koji mu nije prečesto davao šansu. Glavnu ulogu u napadu je imao nedodirljivi Karim Benzema, pa srpski napadač nije mogao da se snađe.

Njega su Madriđanima preporučile partije u dresu Ajntrahta, koji se pominje i kao lokacija za šestomesečnu pozajmicu. Zbog dobrih igara u nemačkom timu, Real je Luku platio 63 miliona evra, ali je mladi napadač postigao samo dva gola od dolaska u klub.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.