Mlada teniserka se spremala na TC Novak, ispunila svoju veliku želju

Naša Olga Danilović plasirala se prvi put u glavni žreb nekog grend slema. Uradila je to na Australijan openu trijumfom u kvalifikacijama.

Teniserka je bila presrećna posle velikog koraka u karijeri, za koji se spremala sa Novakom Đokovićem, koji je njoj, ali i drugim igračima obezbedio uslove za trening u TC Novak. Olga to nije zaboravila.

"Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb grend slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona", rekla je Danilovićeva.

"Nije bilo turnira, nije bilo puno mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakav obično biva za start jedne takmičarske godine. Ipak verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru Novak zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem. Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas", rekla je Olga.

U nikad čudnijim kvalifikacijama, Danilovićeva se borila u Dubaiju i tako ispunila sebi veliku želju.

"Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan dočekati i proslaviti u Australiji", rekla je teniserka koja će 23. januara slavi rođendan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.