Stvara se čudo u Londonu!

Restorani na obali Temze, bazen, teretana, park, lokali... Sve će to imati nova tribina Fulamovog Krejven Kotidža, kada bude gotova.

Ali, do tada, na ovom stadionu mora da se igra fudbal.

Tako je tim iz Londona spojio prazne tribine zbog korona virusa sa renoviranjem stadiona, pa su danas Fulam i Everton igrali na pravom gradilištu.

Steel going up!

Riverside Stand progress looking .#FFC

Dok su fudbaleri dva tima bili na terenu, na skelama su bili građevinci koji dižu novu tribinu, onu koja se naslanja na obalu Temze. I na kraju meča su imali razloga za zadovoljstvo.

Nakon što je susret završen, pojedini fudbaleri su prišli gradilištu. Jedan od radnika je na poklon dobio dres Rišarlisona, koji mu je lično Brazilac bacio preko ograde, a deluje da je on bio prezadovoljan tim gestom.

Jealous of this manpic.twitter.com/9z6KSo6Yei

Deluje da će nova tribina Fulamovog stadiona izgleda impresivno, ali je pitanje u kojoj će ligi navijači moći da uživaju u njoj. Možda će na bazen nakon gostovanja Luton, Barnslija, Šefild Venzdeja, Vigana...

Do they do a ballot for who gets to use the swimming pool when this new Fulham stand is built?!pic.twitter.com/M7x2H3pJ52

Nakon današnjeg poraza od Evertona (2:3), Fulam je ostao na samo četiri boda u sezoni i blizu dna tabele.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.