"Moguće je da u januaru ponovo razgovaramo i dođem u Zvezdu. Videćemo...".

Nigerijski fudbaler Ogenji Onazi (27) tokom prethodnog leta dovodio se u vezu sa Crvenom zvezdom, ali na kraju nije došlo do dogovora.

Zvezda je "popunila" kvotu stranaca dovođenjem Kange i Falćinelija, tako da su vrata Onaziju bila zatvorena, ali neće biti iznenađenje ako se putevi dve strane budu preplitali u budućnosti, možda već predstojeće zime...

Bivši fudbaler Lacija je u međuvremenu potpisao za danski Senderjiske, ali ne krije da se nada novom pozivu sa "Marakane".

"Zvezda je stupila u kontakt sa mojim menadžerom, imali smo usmeni dogovor i želeo sam da dođem, ali je klub bio u problemu sa novcem.Rekli smo im da to nije presudno i da možemo da rešimo, međutim, nisu ponudili ugovor. Čekao sam ih, a onda morao da se okrenem drugom klubu jer mi je bilo važno da počnem da igram kako bih se vratio u formu", kazao je Ogenji Onazi u intervjuu za portal "24sedam.rs".

"Moguće je da u januaru ponovo razgovaramo i dođem u Zvezdu. Videćemo...".

Onazi je ispričao da su ga saigrači u Laciju zvali čak i Dejan Stanković, što bi posebno moglo da zainteresuje trenera Crvene zvezde.

"Kao malog, dok je Stanković igrao za Inter, saigrači su me zvali po njemu jer sam bio ista pozicija i trudio sam se da ga kopiram. Bio sam oduševljen kada sam čuo da je on trener Crvene zvezde. Nažalost, nisam imao priliku da razgovaramo, ali šta da se radi. Možda će se i to dogoditi", dodao je Onazi koji ističe da je sada potpuno sanirao povrede.

Zvezdi će na zimu biti potreban zadnji vezni pošto ističe pozajmica Sekua Sanoga, a jedini način da ostane na "Marakani" je produžetak pozajmice.

(MONDO/24sedam.rs)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.