Ne smiruju se strasti posle neuspeha Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prvo je Srbija propustila da kroz kvalifikacije ode na Evropsko prvenstvo, a potom je Škotska na "Marakani" umesto nas otišla na Euro.

Ne smiruju se strasti posle tog poraza, a sada je svoje mišljenje izneo i nekadašnji selektor Ljubinko Drulović.

On je na čelo reprezentacije stigao posle zlata na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina. Tim u kome su bili Rajković, Mitrović, Milinković-Savić, Veljković, Maksimović, Gaćinović došao je do zlata.

Posle svega Drulović je u razgovoru za “Alo” istakao da smatra da bi ovaj tim odveo na Evropsko prvenstvo još pre četiri godine.

"Ušao sam u istoriju kao neko ko je Srbiji doneo prvu medelju u fudbalu. Iz A tima koji sam vodio na četiri utakmice šestorica su sada reprezentativci. Samo jednu utakmcu sam izgubio, od Brazila. Ubeđen sam da bismo otišli na Evropsko prvenstvo pre četiri godine da sam ostao selektor i da bismo danas imali ozbiljan tim", smatra Drulović.

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana žali za prilikom na selektorskoj klupi, a smatra da on nije jedini o koga se fudbalski savez ogrešio.

“Veliko iskustvo kao igrača i trenere daje mi za pravo da kažem šta mislim. Žao mi je što tada nisam nastavio s poslom. Nažlost, tako su drugi odlučili. Da, ogrešili su se o mene. I ne samo o mene. Ogrešili su se i o Radomira Antića, Veljka Paunovića, Slavoljuba Muslina... Svi se mi borimo za karijeru, ali činjenica je da svako ko je postigao neki uspeh sklonjen je iz nacionalnog tima. To je najveći problem u našem fudbalu”, zaključio je Drulović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.