Habib Nurmagomedov je još jednom istakao da ne želi da se vraća u oktagon.

Iako je Dejna Vajtpokušao da izvrši pritisak na Habiba Nurmagomedova i navede ga da se vrati u UFC, ruski borac to neće učiniti.

On je na konferenciji za štampu u Rusiji otkrio da nema nameru da ponovo bude aktivan MMA borac.

"Uvek će biti glasina da se vraćam, Dejna Vajt i ostali će uvek hteti da se borim. Mnogo se novca vrti i siguran sam da će nastaviti da me jure. Čim završiš jednu borbu odmah se priča o sledećoj", rekao je Habib.

Nije propustio priliku da istakne da je jednostavno najbolji u svojoj kategoriji. Rekao je da mu nedostaje motiva da se bori, jer ne vidi dostojnog protivnika.

"Mogao bih da se borim do 40. ili 45. godine kao Fedor, ali morao bih da imam cilj. Moj cilj je bio da dođem do vrha i to sam uspeo”, dodao je Habib, koji je verovatno i u pravu.

On je u 29 mečeva bio bez poraza, a ni na jednom meču niko nije došao ni blizu tome da savlada Dagestanca. Zato se sada on koncentrisao na studije, ali i na stočarstvo!

"Studiram i diplomiraću naredne godine. Želeo bih da se sada posvetim obrazovanju, Kupio sam ovce, počeo sam da se bavim stočarstvom. Imam krave, bikove, plastenike, hteo bih da radim na tome", otkrio je neverovatni Nurmagomedov.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.