Navodno je Maksa Ćatović zainteresovan da se kandiduje za predsednika

Rukometni savez Srbije uskoro bi mogao da dobije novog predsednika, a to bi mogao da bude filmski producent Maksa Ćatović, piše Kurir.

Na čelu RSS bio je u protekle četiri godine Božidar Đurković, dugogodišnji generalni sekretar, kome je u radu pomagao Dragan Škrbić, bivši as Crvene zvezde i Barselone i naš proslavljeni reprezentativac, koji se pominjao kao mogući naslednik.

Sada se, međutim, pojavila mogućnost da uspešni filmski producent preuzme čelo saveza i proba da oporavi ovaj trofejni sport.

"Sve u svoje vreme. Prva ljubav zaborava nema", bio je Ćatovićev komentar na ove vesti.

Ćatovića je trenirao rukoment kao tinejdžer u Novom Pazaru i raspoložen je da pomogne ovom nekada našem trofejnom sportu da se vrati na staze stare slave.

Maksa Ćatović proslavio se još sedamdesetih godina u muzičkom biznisu saradnjom sa Zdravkom Čolićem. Pod njegovim rukovodstvom spektakl "Putujući zemljotres" protutnjao je Jugoslavijom sa finalnim koncertima na Marakani i Koševu septembra 1978 godine.

U Beograd je doveo i svetske zvezde Metaliku, Madonu i Lučana Pavarotija. U filmskom biznisu producirao je filmove Emira Kusturice, a poslednji godina stoji iza serija "Ubice mog oca", "Državni službenik" i filma "Dara iz Jasenovca".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo/Kurir)