I nikome nije dozvolio da se o tome priča...

Američki bokser Flojd Mejveder je jedan od najbogatijih sportista današnjice, važi za bahatog tipa koji voli da se hvali novcem i da ga rasipa, pa je tako nedavno imao poruku i "za sve hejtere" kojima je pokazao svoju skupocenu kolekciju automobila.

Ipak, to radi samo da bi održao imidž nezgodnog tipa...

"Ispod površine" Mejveder je potpuno drugačiji tip, pa osim što kupuje automobile i voli da se fotka okružen novcem - često pomaže i drugima kojima je pomoć potrebna.

Donirao je u novac u dobrotvorne svrhe, a navodno je pomogao i jednoj konobarici koja mu se dopala.

To je ispričao Džon Šahidi, čovek čija kompanija vodi brigu o karijerama YouTube zvezda, pa je u jednom podkastu otkriveno da postoje i stvari o Mejvederu o kojima niko ništa ne zna.

"Moj prvi sastanak s Flojdom bio je na večeri u Las Vegasu. Naravno, tamo su ga svi poznavali, bilo je to mesto u koje uvijek zalazi, a i konobarica koja je radila ga je dobro poznavala. U jednom trenutku je tu gospođu, koja je bila krupnija, upitao što bi prvo učinila da ima sav novac sveta na raspolaganju. Ona mu je odgovorila da bi se rešila duga koji ima na kartici", ispričao je Šahidi.

"Onda ju je opet pitao isto pitanje, a ona je iskrenije odgovorila da se srami, ali da bi smanjila grudi jer joj njihova veličina otežava kretanje i život".

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Kada je to čuo - Mejveder je odlučio da joj pomogne.

"Nakon toga ju je pitao koliko bi to koštalo, verovatno oko šest ili sedam hiljada dolara. Ona je uzvratila da misli da je svota otprilike ta koju je rekao, ali da nije sigurna jer nikad nije proveravala s obzirom na to da radi u malenom restoranu u Las Vegasu pa joj to nije realna opcija. Pre nego što smo otišli, Flojd je iz torbe izvadio deset hiljada dolara i stavio ih u omotnicu u kojoj je bio račun", pričao je Šahidi interesantnu anegdotu i dodao:

"Rekao mi je da nikad nikome ne smem reći da je to učinio jer je on borac kojeg ljudi gledaju dok se bore zato što ga ne vole, nije želeo da se to promeni".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.