Nije bilo publike, ali bilo je propusta.

Navikli smo da posle svakog "večitog" derbija klubovi plaćaju ceh Fudbalskom savezu Srbije zbog pirotehnike i nereda navijača, a iako je 163. susret Partizana i Crvene zvezde odigran bez publike - kazne nisu izbegnute.

Disciplinskoj komisiji FSS biće prijavljena oba kluba zbog nepoštovanja pravila i uputstava o organizaciji utakmica u doba korona virusa, prenosi "Sport Klub".

Partizan očekuje kazna zbog loše organizacije meča pošto su službena lica evidentirala mnogo više od dozvoljenog broja ljudi na tribinama, pa je tako prijavljeno da su iza golova stajali pojedini navijači pokriveni fotoreporterskim markerima.

Dvojica od njih čak su i izbačena sa utakmice pošto je utvrđeno da nisu fotografi.

Isti izvor navodi da je tokom drugog poluvremena jedan od spornih lica iza gola loptom pogodio i kapitena crveno-belih Milana Borjana, a to je primetio delegat meča, dok je posle meča "palo pomirenje".

Kaznu, verovatno novčanu, čeka i Crvena zvezda koja nije ispoštovala pravila o korona virusu propisana od strane FSS. Konačnu odluku trebalo bi da čujemo za desetak dana posle prijave direktora takmičenja Aleksandra Pivića.

(MONDO/Sport Klub)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.