Brazilac je i sam počeo da se smeje zbog situacije koja mi se dešava.

Bajern je lako izašao na kraj sa Arminijom, pobedio je u Bilefeldu rezultatom 4:1, a meč će ostati upamćen i po Daglasu Košti.

Povratnik u redove Bavaraca je priliku da igra dobio u poslednjih 25 minuta susreta i to vreme je iskoristio da nasmeje gledaoce ovog meča. Nov je u timu, nije baš u potpunosti shvatio instrukcije koje su mu dali.

Brazilski fudbaler je treba da obezbedi da lopta kod slobodnog udarca ne prođe ispod živog zida. Sve je češći slučaj u fudbalu da ekipe postave igrača koji će da legne iza živog zida i da telom ''popuni'' rupu koja nastane kada ostali fudbaleri skoče.

E, to je trebalo da bude Koština uloga.

U 78. minutu meča protiv Arminije, njemu je rečeno da se namesti iza zida, ali on to nije umeo. Vrteo se, orketao, prevrtao, kao čovek koji ima problema sa nesanicom ili traži hladniju stranu jastuka.

Le costó a Douglas Costa. Una es tapar la opción del remate por debajo de la barrera, otra es poner la cara en el intento. Bundesliga en ESPN+.pic.twitter.com/wbd0LeAZ7h

Na kraju, ovaj slobodan udarac nije uticaj previše na razvoj meča, odnosno nije promenio rezultat, a Bajern je do kraja susreta rutinski sačuvao prednost.

Nakon četiri odigrana kola, Bajern iz Minhena ima tri pobede i poraz, pa je sa devet bodova drugoplasirani tim bundeslige, odmah iza RB Lajpciga. Do sada su najefikasniji tim lige pošto su postigli čak 17 golova na četiri susreta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.