Nije odustao od svog redovnog posla

Hoakin Bakli je preko noći postao MMA i sportska senzacija, dobio je bonus od 50.000 dolara za sjajan nastup i nokaut Impe Kasanganaja, ali ništa od toga ga nije sprečilo da se vrati na svoj posao u apoteku!

Baklijev nokaut petom iz okreta slavljen je kao nokaut godine, ali i jedan od najboljih nokauta svih vremena, ali 26-godišnji borac srednje kategorije nije dozvolio da ga to poremeti od svakodnevnih obaveza.

On se već vratio na posao u lancu apoteka Volgrins.

"Nisam imao posao, samo sam trenirao u dvorani i napolju. Tako da mi je trening bio kao posao. Ali, onda sam shvatio da nema potrebe da tako mnogo treniram svaki dan. Trenirao sam osam sati svakog dana, non-stop. Ali, to je samo trošenje tela. Dok god mogu da treniram dva ili tri sata – dobro je. Tako da sam dobio mnogo slobodnog vremena i shvatio sam da bih mogao da zarađujem", rekao je Bakli.

Only A Few Knew My Power... Now The World Knows - New Mansa

A post shared byJoaquin "New Mansa" Buckley(@newmansa94) onOct 12, 2020 at 7:12am PDT

Baklijev posao nije direktno vezan za lekove i repcepte.

"Ja sam vođa smene, tako da vodim noćnu smenu tamo. Tako da se samo brinem da svako ostane srećan. Znaš, dam im neke poene ako se naljute", rekao je Bakli za Jahu sports.

Baklijev pristup da je čvrsto na zemlji i da se ne razmeće je pravo osveženje. Mada, ima i onih koji misle da profesionalni sportista ne mora da radi da bi se prehranio, ali ovaj slučaj svakako ističe koliko UFC borci malo zarađuju u odnosu na druge MMA promocije, da ne pominjemo druge borilačke sportove.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.