Stvarno, stvarno je sjajan tip!

Najveći igrač snukera svih vremena, Roni O'Saliven pobedio je mladog Brajana Ošojskog, najboljeg snukeraša Francuske 4:2 u prvoj rundi Ingliš opena.

Ali, trijumf nad 21-godišnjakom nije ono zbog čega je taj meč privukao pažnju, već činjenica da je O'Saliven imao nalakirane nokte na rukama i to u roze boju!

Naravno, svako ko duže prati sporta ili je, nažalost, prošao kroz ovo, zna zašto i kada sportisti ističu roze boju: u znak podrške žrtvama raka dojke!

E sad, bokseri nose roze rukavice, neki stave roze značke ili bedž, tako da je O'Saliven mogao da ima i maramu koja mu viri iz džepa, ali se on odlučio na "stajling" koji će privući najviše pažnje – lak na noktima!

Let’s nail breast cancer@futuredreamss. I’ll be getting my pink nails out tonight in support of Breast cancer. Please donate £5 if you can text LNBC5 to 70500 who is going to join me?pic.twitter.com/ecOIFa8was

Posle meča je objasnio zašto je to uradio:

"To je kampanja borbe protiv raka dojke. Prijateljica me zamolila da slikam sa nalakiranim noktom, ali ja sam ponudio da to uradim na obe ruke i tako odigram meč. Mislim da ću sada odigrati ceo turnir ovako", objasnio je Roni O'Saliven.

Thank you@ronnieo147. It's great to see someone with a high profile using it for a good cause. Let's Nail Breast Cancer #breastcancerawarenessmonth#breastcancerawareness.#LNBC#LNBCboys@futuredreamsspic.twitter.com/Pa3Ip1Eko0

Jedna reč: CAR!