Najbolji igrač Barselone "opleo" po upravi zbog prodavanja Suareza

Barselona ga je bukvalno oterala "kao psa", pa ga je onda maltretirala oko transfera, a na kraju je ipak popustila jer je shvatila da ne može u isto vreme da ga tera i da mu brani da ide. Na kraju, Luis Suarez odlazi u Atletiko Madrid.

To je teško palo navijačima, a pogotovo Suarezovom najboljem prijatelju Lionelu Mesiju, koji se emotivno oprostio od Urugvajca, ali je poslao i snažnu poruku upravi.

Najbolji igrač Barse je poruku ostavio na svom Instagramu:

"Polako sam se mirio sa idejom, ali tek danas kada sam ušao u svlačionicu, suočio sam se sa istinom. Biće jako teško ne deliti dan sa tobom, na terenu i van njega. Bilo je mnogo godina, mnogo sastanaka, ručaka, večera… Mnogo stvari koje nikad neću zaboraviti, svaki naš dan proveden zajedno. Biće čudno videti te u drugom dresu, a još čudnije igrati protiv tebe", napisao je Mesi.

Naravno, tu je bila i poruka za upravu, odnosno predsednika Đozepa Mariju Bartomeua.

"Zaslužio si da budeš otpušten zbog onog što jesi: jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, postigao si važne stvari i u timu i pojedinačno. A ne da te otpuste kao što jesu. Ali, istina je da u ovom trenutku uopšte nisam iznenađen", piše Mesi.

I na kraju, emotivna poruka:

"Želim ti sve najbolje u ovom novom izazovu. Mnogo te volim. Vidimo se uskoro, prijatelju".

Čeka se ozvaničenje transfera u Atletiko.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.