Dugo je trajao sastanak čelnika Partizana i trenera, posle su usledili optimistički tonovi

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je posle današnjeg sastanaka rukovodstva kluba i trenera Sava Miloševića da veruje da se porazi i utakmice kao što je bila ona u Novom Pazaru više neće dešavati.

On je potvrdio da je Milošević nudio ostavku, dok je sam trener rekao da neće bežati.

Novinari su čekali da se završi sastanak, a Savo im je u prolazu rekao: "Ima vremena za priču. Pričaćemo... Nigde ja neću pobeći".

Predsednik je bio rečitiji i raspoloženiji za priču

"Verujem da se ovo više neće dešavati. Preispitali smo sve, videli ste utakmicu, razgovarali smo dugo i podrobno, doneli nekoliko rešenja i nadam se da će izaći na dobro", rekao je Vučelić.

Da li je tačno da je Savo nudio ostavku?

"Pa, Savo nudi... Postavlja svoju odgovornost, naravno, što je i logično, ali mi nismo hteli da razgovaramo o njegovoj ostavci. Ponudili smo da razgovaramo, došao je kasnije ceo stručni štab. Bila bi ishitrena odluka da se sad nešto dešava pred ono što nas čeka. Posebno zbog rezultata koje smo ostvarili dosad. Očigledno, vidljiv je krizni period, postoji mnogo elemenata za to, stručni štab je pozvaniji da kaže koje su to mane. Neke od posledica će se videti, a nadam se da ćemo utisak, igru i realizaciju postaviti na bolji način. I da je ovo, nadam se i uveren sam, incident", rekao je prvi čovek crno-belih.

Najavljeni su rezovi u ekipi?

"To će morati da obavi stručni štab".

A pojačanja?

"Pojačanja će biti, ali za ovakve utakmice nisu problem pojačanja. Problem je da ne bude taj stepen indolencije, neodgovornosti, nonšalancije, da ljudi misle će samo od sebe pasti i da je taj kvalitet toliki da je svako od njih Mesi ili Bekenbauer ili Silva... Nego, da se spuste na zemlju i da znaju da kvalitet nije toliki da, ako se ne igra punim angažmanom, ne može doći do izražaja. Ni u jednoj varijanti, kamoli kad niko od tih igrača nije tako veliki. Nije ni mali, naravno, neću da ih potcenjujem, ali je koncentracija potrebna u svakom poslu. Ne samo u fudbalu. Bez koncentracije nema ozbiljnih rezultata", rekao je Vučelić.

Uvek emotivno proživljavate utakmice. Kako sam se sad čini Partizan?

"Teško preživljavam sve utakmice, a ovu sam doživeo posebno teško. Mislim na obe. I onu u Kruševcu, ali Novi Pazar je, nadam se, neponovljivo", kazao je Milorad Vučelić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.