Imaju novca i spremni su da napadnu najveće zvezde evropske košarke...

Gotovo je izvesno da će Fakundo Kampaco, verovatno najbolji igrač Real Madrida, otići u NBA ligu pošto ga zovu Dalas i Minesota, spremni su čak i da plate 6 miliona evra za njegov "izlaz" iz ugovora sa najtrofejnijim klubom Evrope.

I dalje se u Real Madridu nadaju da će Kampaco ostati uz njih, ali polako spremaju i spisak igrača koji bi mogli da zamene sjajnog Argentinca ako definitivno "prelomi" i ode u NBA.

Španski list "Defensa sentral" prenosi da je Real Madrid odmah hteo najboljeg igrača Evrolige, sjajnog Šejna Larkina, ali je obnovio ugovor sa Efesom i mogu da zaborave na njega…

Tako su u prvi plan kao favoriti "iskočili" Vasilije Micić (Efes) i Skoti Vilbekin (Makabi). Amerikanac, koji ima turski pasoš, nije zadovoljan što će mu u Tel Avivu smanjiti platu, dok Micić ima ugovor na još godinu dana i nada se pozivu iz NBA.

Osim njih dvojice kao opcija iz Evrope se spominje još i Luka Vildoza, šampion ACB lige sa Baskonijom, ali je za njega neohodno platiti i visoko obeštećenje od dva miliona evra.

S obzirom na to da će sezona početi kasnije, i da se NBA liga takođe završava tek u oktobru, Real Madrid je spreman i da čeka pojačanje "preko bare". Tako se spominju još i Bred Vonamejker (Boston) i Jogi Ferel (Sakramento), ali bi oni tražili veću platu.

Videćemo koga će od njih Real Madrid izabrati...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.