"To služi za kontrolisanje populacije", izjavio je Majkl Porter Džunior.

Oglasio se još jedan sportista koga možemo svrstati u "antivakser" pokret!

U pitanju je Majkl Porter Džunior, talentovani košarkaš Denvera i saigrač Nikole Jokića, čija izjava je podigla SAD na noge, pa je čak i trener Majkl Maloun "upleten u celu priču". Odlučio je da se drži po strani i da ne "minira" svog igrača koji je zagazio u teorije zavere.

"Smatram da se korona virus koristi za puno veću agendu. Trenutno se koristi za kontrolu populacije, celi svet se kontroliše", kazao je Porter Džunior.

Interesantno je da je mladi igrač Denvera prihvatio da dođe u "babl" usred korona virusa i da nastavi da igra NBA sezonu, o čijem nastavku smo pisali detaljno, a prihvatio je i da poštuje sva rigorozna pravila koja je liga propisala.

"Sada moramo da nosimo maske, ali ko zna što će se dogoditi kada dođe vakcina... Možda nećete imati dozvolu za putovanje ako niste vakcinu, a to je zaista suludo".

Prethodno je srpski teniser Novak Đoković izrazio bojazan zbog vakcine protiv korona virusa, hrvatski fudbaler Dejan Lovren veruje u teorije zavere o "čipovanju" putem vakcine, dok je košarkaš Dvajt Hauard takođe jedan od onih koje nazivamo "antivakserima".

"Nikad se u životu nisam vakcinisao, niti bih to hteo. Istina je da je ovo jako ozbiljna stvar, ali je istina i da je prekrivena s puno toga što ne znamo", naveo je Porter Džunior.

Iz kluba je izostala reakcija, odnosno Maloun je kazao da "nije policija za misli" i da "neće govoriti igračima šta ne smeju, a šta smeju da kažu", poručivši da bi ovu temu trebalo zaboraviti pošto svako ima pravo na svoje mišljenje.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.