Usijale su se društvene mreže od navodne poruke Kodija Miler-Mekintajera, koji insistira da je sve fotošop

Kodi Miler-Mekintajer nije odradio ni jedan jedini trening sa Partizanom, ali već se našao u centru skandala tipičnog za srpsku navijačku podelu.

Naime, Tviterom je počeo da kruži "skrinšot" navodnog košarkaševog tvita u kome skandira navijačku pesmu Crvene zvezde, što je izazvalo oštru reakciju "grobara".

Miler-Mekintajer je navodno napisao "Napred Zvezda samo napred Zvezda", posle čega su navijači Partizana burno reagovali, kazavši da se to ne radi ni u šali, niti zbog opklade. 

Pretpostavljalo se da ga je to nagovorio neko od njegovih saigrača iz Cedevite, ali igrač je sam na tviteru negirao da je to napisao, uprkos upornosti drugih ljudi. Sad, ili je fotografija digitalno obrađena, ili je "skrinšot" uhvatio neko sa mračnom temom na Tviteru, ali "vrti" se samo jedna fotka navodnog tvita:

https://t.co/Mqaq4PSuOWpic.twitter.com/V1RkNzWWGb

Iako je kasno uveče, da ne bi otišlo predaleko, Miler-Mekintajer je za MONDO rekao:

"To nije moje delo, ali stvarno ne bih tome prodavao veliku pažnju. Imate na mom tviteru koja su poslednja dva tvita i na šta se šta odnose. Nekome je možda bilo dosadno pa je hteo da napravi gužvu, ali ja kao profesionalni sportista koji zna gde je došao i koji gaji veliko poštovanje prema svom novom klubu, to sigurno ne bih uradio. Nemojte se mnogo obazirati na sve što vam iskoči na internetu, i sami znate kakvih sve sadržaja ima", rekao je plejmejker.

Nešto slično je objavio i sam:

These are my last two tweets so people will relax pic.twitter.com/CrhXZg1WyD

Izgleda da nam svima fali košarka...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.