Nekadašnji košarkaš Albe obratio se ljudima koji će ga bodriti u narednoj sezoni.

Jedno od najvećih pojačanja košarkaškog kluba Crvena zvezd aza sezonu 2020/21 je Lendri Noko, doskorašnji centar Albe.

Možda su na to uticale i dobre partije koje je u Evroligi pružao protiv crveno-belih, ali je pre svega doveden zbog odličnih igara koje je u kontinuitetu pružao za tim iz Berlina.

Čini se da će ovo biti i pravi korak u karijeri Kamerunca, koji jedva čeka novu sezonu.

Pred Sašom Obradovićem i njegovim stručnim štabom će biti mnogo posla oko uigravanja tima, ali su igrači Crvene zvezde, kako oni koji su već tu, tako i letošnja pojačanja, spremni da počnu pripreme.

Novi centar crveno-belih Lendri Noko je čuo dosta toga o atmosferi na domaćim utakmicama i jedva čeka da krene sa radom i budeo deo tog ambijenta ⚪️ #kkcz #TogetherWeStand #WeAreTheTeam

A post shared byKK Crvena zvezda mts(@crvenazvezdakk) onJul 28, 2020 at 12:19pm PDT

''Šta ima novo, Zvezdaši? Javlja vam se Lendri Noko. Veoma sam uzbuđen što dolazim u tako sjajan tim. Čuo sam mnogo stvari o navijačima, atmosferi, o tome kako utakmice na domaćem terenu izgledaju... Biće veoma zabavno igrati u takvom ambijentu. Jedva čekam da prionemo na posao'', rekao je centar.

Nekadašnji košarkaš koledža Klemson je do sada u karijeri igrao u Italiji, SAD, Turskoj i Nemačkoj, a najbolje partije je Noko (26) beležio upravo u timu iz Berlina.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.