Nažalost, Marjanović nije imao veliku minutažu, ali je dao poene preko svog omiljenog bivšeg saigrača.

Ostalo je još samo malo do nastavka NBA sezone, a s obzirom na ono što smo do sada videli u "bablu" tokom priprema - igrači su više nego spremni!

U toku prošle noći, posle Marka Gudurića, na parket je izlazio još samo Boban Marjanović. Srpski gorostas je igrao manje nego u prethodnim utakmicama, pa tako trener Rik Karlajl nije imao mnogo obzira prema duelu koji su svi želeli da vide - "Bobi i Tobi".

Marjanović je za osam minuta na parketu ubacio tri poena i imao šest skokova, dok se najčešće zaobilizao sa svojim prijateljom Herisom, koji je igrao dvadesetak minuta više.

Heris je bio najbolji akter utakmice protiv Dalasa sa 28 poena i 11 skokova, dok je Marjanović svoj jedini koš iz igre postigao upravo preko "Tobija", igrača s kojim je igrao zajedno u Detroitu, Filadelfiji i L.A. Klipersima, da bi im se potom putevi razišli.

Kada je u pitanju ekipa Dalasa, nije iznenađenje što je ponovo najbolji učinak u pobedi posle produžetka (118:115) imao Luka Dončić sa 23 poena, sedam skokova i šest asistencija.

The Bobi vs Tobi matchup you've all been waiting for#MFFL|@BobanMarjanovicpic.twitter.com/EEvqG8fF2U

REZULTATI PRETHODNE NOĆI

Finiks - Toronto 117:106

Indijana - San Antonio 111:118

Portland - Oklahoma 120:131

Hjuston - Boston 137:112

Filadelfija 115:118

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.