"Bori se i danas", govorio je Tod o sedam i po godina dugom oporavku velikog automobiliste.

Žan Tod je danas predsednik Svetske automobilske federacije, nekada je bio trofejni direktor Ferarijevog F1 tima, baš u vreme kada je Mihael Šumaher (51) osvajao titule u serijama.

U intervjuu za "The Daily Mail", 74-godišnji Francuz otkrio je da je nedavno video Šumija i optimistički najavio da bi Nemac uskoro mogao da se pojavi u javnosti.

"Video sam Mihaela prošle nedelje i nadam se da će ga i svet videti uskoro, takođe", rekao je i otkrio da je svega nekolicini ljudi, najužem krugu prijatelja, dozvoljeno da prođu kroz visoke kapije Šumaherove kuće na obali Jezera Ženeva.

Sedmostruki šampion sveta se u porodičnom domu oporavlja od posledica pada na skijanju 29. decembra 2013. godine, posle kog je imao nekoliko operacija glave i 254 dana provedena na intenzivnoj nezi u bolnici.

"Bori se i danas", govorio je Tod o sedam i po godina dugom oporavku velikog automobiliste.

"Nadam se da će ga svet ugledati uskoro. On i njegova porodica ulažu mnogo truda da se to dogodi", prokomentarisao je Tod, koji je u tandemu sa Šumaherom doneo "skuderiji" pet titula šampiona sveta - u obe konkurencije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.