Svi je znaju kao bivšu ženu Skotija Pipena (54).

Larsa Junan i bivša zvezda Čikago Bulsa bili su u braku više od dve decenije, a on se nedavno završio potpunim krahom. Tolike godine zajedničkog života, kao i četvoro dece, nisu bili dovoljni da se bračna zajednica Pipenovih održi.

Mediji kažu da je za "pucanje" kriva upravo Larsa i to zbog toga što je bivša manekenka smuvala 22 godine mlađeg košarkaša Bena Simonsa. Doduše, ona je pre toga optužila Pipena da je "švrljao" i da je zapostavio bračne dužnosti.

"Ljudi kažu da sam ga varala, ali verujte da nije tako. Nikada ga nije bilo kod kuće, okean suza sam isplakala za njim. Za njega za koga bih napravila sve na svetu. Nije mi stalo do novca, njega imam ceo život", rekla je Larsa u svoju odbranu.

What’s your favorite song right now? @prettylittlething

Објава коју делиLarsa Pippen(@larsapippen) дана24. Јун 2020. у 8:59 PDT

Njene reči nisu smirile javnost u SAD, koja upravo u Larsu upinje prostom nazivajući je nevernom razvratnicom.

Uglavnom, nedugo posle pomenute izjave, Larsa je uhvaćena u klubu sa novim košarkašem, više nego duplo mlađim od Pipena. Simons ima 23 godine i igra za Filadelfiju.

Cherish the day

Објава коју делиLarsa Pippen(@larsapippen) дана12. Мај 2020. у 9:50 PDT


Koliko joj je posle razvoda pripalo od 120 miliona dolara, na koliko se procenjeno bogatstvo Skotija Pipena, nije poznato, ali se pretpostavlja da je ona u nezavisnom biznisu zaradila 14.000.000 dolara, što je sasvim dovoljno za "pristojan život".

Views

Објава коју делиLarsa Pippen(@larsapippen) дана28. Апр 2020. у 2:24 PDT


Tokom brakorazvodne parnice Larsa Junan je počela da uživa kao nikada, pa je postala nerazdvojna drugarica Kim Kardašijan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.