Ne dozvoljavaju joj da se takmiči tako obučena...

Ona ima 27 godina i rešila je da "zapali" svet golfa. Pejdž Spiranac je američka golferka hrvatskog porekla koja se ponosi svojim izgledom.

Pejdž je rođena u Koloradu, u sportskoj porodici - otac je igrao američki fudbal, a majka je bila profesionalna balerina. Ipak, Pejdž je odlučila da bude golferka i to ne uobičajena.

Spiranac na svom Instagram profilu ima 2.800.000 pratilaca i to nije iznenađenje. Ova plavuša izgleda provokativno i ne nosi baš mnogo odeće dok se fotografiše ili igra golf.

O svemu tome je nedavno govorila.

"Da, moje fotografije kao da su govorile da želim da me neko j**e. Zato su mi verovatno mnogi momci slali poruke u stilu, "hej želiš li da se j****o"", žalila se Pejdž u jednom podkastu.

Ona kaže da joj je veoma žao što ostavlja utisak takve devojke.

"Ja sam tako dobra devojka da ne znam zašto svi misle da samo izazivam i pozivam na seks", rekla je golferka koja na svoj Instagram profil redovno kači fotografije i video snimke na kojima udara lopticu oskudno odevena.

Golf is coming back this week! Are you excited? Who do you have winning?

A post shared byPaige Spiranac(@_paige.renee) onJun 9, 2020 at 12:58pm PDT

Spiranac je nekada igrala i na LPGA turu, ali više ne. Razlog su stroga pravila oblačenja, na kojima su zabranjene majice sa dubokim dekolteom i suknje koje više otkrivaju nego pokrivaju. Pejdž je i to pravilo otvoreno kritikovala.

"Šta tačno znači majica sa dekolteom? Pretpostavljam da je ovo pravilo uvedeno da bi se eliminisalo viđanje ženskih grudi. U tom slučaju, žene s većim grudima i oblinama bi bile kažnjene mnogo više nego žene s manjim."

Guess the course and hole I’m on

A post shared byPaige Spiranac(@_paige.renee) onDec 12, 2019 at 8:43am PST

Selfie first. Making my bed second. Priorities ya know #messyhairdontcare

A post shared byPaige Spiranac(@_paige.renee) onApr 9, 2020 at 8:43am PDT

Nije iznenađenje da Pejdž mami uzdahe svojim fotografijama na Instagramu, ali jednom prilikom je njen bivši dečko na internet okačio njenu fotografiju na kojoj je naga.

Ipak, uspela je da sve prebrodi tako što se našla na naslovnici čuvenog "Sports Ilustrejteda", ali ne u bikiniju, već potpuno gola.

Mnogi veruju da je sve u svojoj karijeri uspela da ostvari svojim provokativnim fotografijama i izgledom, a ne umećem. Taj deo ćemo ostaviti vama da procenite...

Game face before shot and face after a solid shot How far do you hit your 8 iron?

A post shared byPaige Spiranac(@_paige.renee) onMay 12, 2020 at 10:16am PDT

Fun fact I used to have the driver yips and could only hit punch 3 woods for like 2 years Now my driver is my favorite club in my bag What’s your favorite club?

A post shared byPaige Spiranac(@_paige.renee) onNov 25, 2019 at 4:13pm PST

Want to play a round of golf with me? ☺️ Well now you can! @mizzenandmain is doing a fun giveaway to launch their Phil Mickelson polos. You can either check out my stories or click the link in my bio for more info! So excited to play with the winner!☺️

A post shared byPaige Spiranac(@_paige.renee) onJan 31, 2019 at 1:23pm PST