"U stavu mirno da mu se obraćaju!"

Niz kritika koje Novak Đoković trpi zbog organizovanja teniskog turnira u vreme pandemije nervira i Zdravka Mamića.

Bivši čelnik Dinamo Zagreba i najmoćniji čovek hrvatskog fudbala žestoko je stao u odbranu najboljeg tenisera sveta i ne dopušta kritičarima da o Noletu govore bilo šta ružno.

Mamić, koji se nalazi u BiH i pod poternicom je hrvatskih vlasti zbog optužbi o proneveri, rekao je u intervjuu za Televiziju Elta da ima poruku za sve koji negativno pričaju o Novaku.

Ovo je "Maminjova" poruka za njih: 

"Hteo sam čak i pisati post na tu temu, ali sam odustao da ne dam onim kretenima da se iživljavaju na tom svetom prezimenu, jer bi neko iskoristio da prlja kroz moj sudski postupak ili nešto. Ali poručujem svima onima koji govore o gospodinu Đokoviću i njegovoj porodici negativno da prvo dobro isperu i dezinfikuju svoja usta. Jer ono što su porodica Đoković i on sam postigli u sportu i na humanitarnom planu zaslužuje da mu se u stavu mirno obraćaju ljudi kada izgovaraju njegovo ime", izjavio je Mamić.

Novak je posle povratka iz Zadra bio pozitivan na virus korona, ali je prošle nedelje obradovao sve potvrdom da je sada negativan, kao i njegova supruga Jelena.