Ljubimac navijača Partizana prati sve što se događa sa njegovim bivšim klubom. "Trinkijeriju se tako 'zavrtelo'. Otišao je u Evroligu, verovatno za veći novac..."

Bogdan Bogdanović održao je svoj ovogodišnji kamp na Instagramu, prinudno zbog objektivno teške situacije.

Posle razgovora sa poznatim NBA i evropskim zvezdama, kao i sa trenerima Željkom Obradovićem i Igorom Kokoškovom, Bogdan je u ponedeljak pričao i sa srpskim novinarima koristeći aplikaciju "Zoom".

Naravno, jedna od tema bilo je i stanje u Partizanu, koji je prošao kroz turbulentan jun, zaključno sa odlaskom trenera Andree Trinkijerija.

"Bila je dobra sezona, a na kraju je rukovodstvo lige donelo odluku i Partizan tu nije mogao mnogo da se pita. Ostaje žal zato što su ostali bez nagrade, jer su dobro igrali u Evrokupu i u domaćem prvenstvu. Tako je Evroliga odlučila. Sledeće godine, iako nije lako izdržati sve to. Sada je najteže igračima, uporno se priča o parama, o promenjenim trenerima i dosta je teško njima, koji su uložili trud i rad. Satisfakcija je kada uspeš da završiš"

Bogdan je komentarisao i rastanak Partizana i Trinkijerija.

"Nisam podržao tu odluku, s obzirom na priče koje su kružile od početka. Razumem i Andreu, da je otišao u evroligaški tim i dobio novu šansu u Bajernu. Tako se zavrtelo i razumem ga. Verovatno je dobio i veći novac. Većina trenera koji nisu sa naših prostora bi isto uradili, a možda bi isto uradili i neki koji su naši", rekao je as Sakramenta.

"Na kraju krajeva, i on gleda svoju karijeru. Iz ljubavi prema Partizanu ne mogu da ga podržim, ali to je posao. Igraće se, doći će novi trener, borićemo se i dalje", poruka je Bogdana Bogdanovića crno-belima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.