Prvi čovek Breše nema problem da otkriva tajne.

Barselona se sprema za vrlo uzbudljivo leto, tokom kojeg žele da naprave značajne promene u sastavu njihovog tima.

Pominju se odlasci Kutinja, Usmana Dembelea i drugih prvotimaca, a već duže se dovode u vezu sa dvojicom igrača iz Serije A - Lautarom Martinezom i Sandrom Tonalijem.

I dok je direktor Intera poručio Barseloni, i svim drugim klubovima, koji su uslovi za prodaju Martineza, predsednik Breše je sada otkrio nešto vezano za mladog italijanskog vezistu.

Masimo Čelino baš voli da bude u centru pažnje i sada je otkrio kakvu je ponudu Barselona već poslala za Sandra Tonalija, momka kojeg mnogi nazivaju novim Andreom Pirlom.

"Barselona je postavila pred nas 65.000.000 evra sa dvojicom vrlo zanimljivih igrača koji su procenjeni na po 7.500.000 evra. Jedan od njih je defanzivac", rekao je Čelino, a preneo je "Mundo Deportivo".

Ovo se navodno desilo pre krize koju je prouzrokovala pandemija korona virusa i vrlo malo je izvesno da će se Katalonci vratiti sa poboljšanom ponudom.

Ipak, ako je "blaugrana" zaista ranije poslala ovakvu ponudu, onda to znači da su izuzetno zainteresovani za Tonalija i mogli bi ponovo da se vrate, doduše sa umanjenom ponudom. Naročito ukoliko Breša ispadne u Seriju B, što se čini izvesnim...