"Mi uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija", poručio je Antić, koji je odmenio trenera pred kamerama.

Umesto radosti zbog utakmice sa Novim Pazarom u subotu, u Dinamu iz Vranja danas održali su "press" konferenciju zabrinuti za zdravlje trenera Dragana Antića, koji je posle testiranja na koronavirus odmah poslat na lečenje u Klinički centar u Nišu.

Ne dozvoljavajući igračima i navijačima da klonu, predsednik kluba Marko Antić poručio je da ekipa ide na vruće gostovanje da pobedi za šefa Recka.

"Mi uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija", poručio je Antić, koji je odmenio trenera pred kamerama.

"U preostala četiri kola isprobaćemo igrače sa manjom minutažom i daćemo šansu našim omladincima da se dokažu i tako ćemo videti na koga od njih možemo računati u sledećoj sezoni. Omladinci su budućnost našeg kluba. Ono što moram da naglasim je da u subotu igramo za našeg šefa stručnog štaba Recka, koji je uvek uz nas i koji će pratiti utakmicu putem interneta iz bolnice", istakao je prvi čovek kluba.

U saopštenju Vranjanaca nalaze se i lepe vesti o stanju prvog trenera.

"Recko sada oseća dobro i čekamo novo testiranje i njegov povratak kući. Svi fudbaleri i uprava kluba su uz Recka i utakmicu u Novom Pazaru igraju prvenstveno za njega".

"U subotu idemo na pobedu. Verujemo da možemo da donesemo tri boda iz Pazara. Igrači jedva čekaju utakmicu i daće 100% sebe, kao i u svakoj narednoj utakmici, jer ako postoji šansa da se vratimo u Superligu nama su neophodne 4 pobede iz preostala 4 kola. Šteta što šef nece biti sa nama iz zdravstvenih razloga i ovom prilikom mu želim brz oporavak u ime cele ekipe, ali to neće uticati negativno na nas", rekao je prvotimac Željko Dimitrov i dodao:

"Mi smo uz njega, kao što je i on uz nas".

Duel na "Gradskom stadionu" počinje u subotu od 17.30. Oba tima biće rasterećena rezultatskog imperativa, Novi Pazar je sedmi sa 36, Dinamo deseti sa dva boda manje.