Čaglar Sojunču želi da još igra za Lester i da sledećeg leta neće preći u Mančester siti.

Defanzivac Lestera, Čaglar Sojunču, otkrio je da u budućnosti želi da se posveti "lisicama" i da ne želi da tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka pređe u Mančester siti.

Odluka Turčina je posledica želje da bude standardan na terenu, ali i zahvalnosti menadžeru Brendonu Rodžersu, koji ga je fudbalski oživeo, vratio mu veru i samopouzdanje.


Prelazak Harija Megvajera u Mančester junajted za 80 miliona funti, otvorio je vrata prve postave Sojunčuu, koji je tokom sezone opravdao poverenje poznatog trenera i odlično se snašao u paru sa Džonijem Evansom.

Zanimljivo da turski štoper insistira na tome da ostane u Lesteru, iako je na meti ambicioznijeg i daleko bogatijeg Mančester sitija.

"Mislim da ne bi bilo u redu da sada odem iz kluba. Imam dobru sezonu. Iznad svega, moram još puno da naučim. Megvajer je najskuplji defanzivac na svetu, a kada je otišao klub nije tražio zamenu, već je verovao u mene", rekao je turski fudbaler za ostrvske medije.

"Igram umesto nekoga ko je prodat za 80 miliona funti. ide dobro, ali važno je da nastavimo tako i budem još bolji. Odigrao sam 30 mečeva, bitno je da tokom karijere budete na istom nivou", rekao je Sojunču.

Turčin je došao u Lester iz Frajburga leta 2018. godine. Međutim, od prethodnog trenera Kloda Paula nije dobio pravu šansu.