Ukoliko ste zainteresovani da ceo dan provedete uz tenis, ovo je jedna od opcija.

Tenisa nema, sezona je prekinuta i biće tako barem do 8. juna ove godine. Pitanje je kako će se nakon toga nastaviti, pošto Rolan Garos planira da se ''ugura'' između Vimbldona i US Opena.

Ovih dana niko ne misli o tome, zbog epidemije korona virusa, ali navijačima nedostaje tenis. Ukoliko ste vi među njima, imamo lepe vesti.

Zvanični Youtube kanal Vimbldona će danas, od 12:45 po našem vremenu, puštati snimak meča Džona Iznera i Nikolasa Maua. Sećate se tog meča, ispisao je istoriju!

Njih dvojica su se na Vimbldonu 2010. godine suočili u prvom kolu turnira, a meč je trajao 11 sati i pet minuta, tokom čak tri dana! Istorija je ispisana, to je najduži teniski meč u istoriji, a vi imate priliku da ponovo uživate u njemu.

Ovaj teniski meč je vlasnik nekoliko svetskih rekorda, poput najviše asova u meču, najviše gemova u jednom setu i najdužeg trajanja seta u istoriji tenisa. Izner i Mau su bili iscrpljeni nakon tri dana borbe, što je ostavilo traga i na pobednika meča.

Dok nam ne bude poznato da li će se i u kakvom obliku teniska sezona nastaviti, ovo zvuči kao dobra zamena. Ostaje vam samo da se prepustite i uživate u celodnevnom spektaklu.