Bernard Tomić NIJE zaražen.

Pričalo se da je Bernard Tomić prvi teniser koji je dobio korona virus, ali to nije bilo ni blizu istine. Kako je tada rekao, on oseća neke od simptoma koji se povezuju sa ovom bolešću.

Ipak, ispostaviće se da mu je samo bilo dosadno. Australijski teniser hrvatskog porekla je ''izmislio'' ceo slučaj, kako bi na kratko bio u centru pažnje. Tako barem tvrdi Nemica Andrea Petković.

Teniserka srpskog porekla je u dobrim odnosima sa teniserom iz Australije i nedavno su se čuli, kako bi se raspitala za njegovo zdravlje. Tada je shvatila da priča o korona virusu ''ne pije vodu''.

''On često priča bez razmišljanja, poslednji put je to uradio oko korona virusa. Pre nekoliko dana smo se čuli i rekao mi je da je to laž i da nema kroonu. Takođe, otkrio mi je da nema pojma zašto je to izjavio'', rekla je Andrea Petković.

Bernard Tomić je svojevremno bio 17. teniser sveta, ali je danas tek na 202. poziciji ATP liste. Poslednji turnir mu je bio čelendžer u meksičkom Montereju, gde ga je izbacio Aleksandar Vukić.

Teniska sezona je suspendovana do 7. juna, dok mi dan kasnije trebalo da počnu turniri na travi. To znači da će biti preskočena kompletna sezona na šljaci, ali je pitanje da li će i početkom juna biti uslova za igru.