Čuvar mreže Partizana poruku javnosti uputio je mazeći svog psa

Golman Partizana Nemanja Stevanović apelovao je na vlasnike pasa da poštuju pravila da bi se zabrana kretanja što pre završila.

Igrač crno-belih je na zvaničnom nalogu Partizana uputio video poruku navijačima mazeći svog psa, koji na snimku izgleda kao nemački špic (ili štene samojeda).

"Naši kućni ljubimci su u samoizolaciji kao i mi. Ništa im nije lakše nego nama. Da bismo pobedili celu ovu istuaciju i ovaj virus, ostanite kod kuće, pridržavajte se svih pravila i ubrzo ćemo moći sa našim ljubimcima da šetamo u bilo koje doba dana i noći", rekao je 27-godišnji Stevanović na snimku.

Ako imate kućne ljubimce znamo da su oni jedni od najvoljenojih članova porodice @nstevanovic85 Poštujmo #samoizolacija da bismo pobedili #coronavirus, a onda ih šetali kad god želimo. Zbog vaše i naše bezbednosti sada se preporučuje u 05.15 i 15h popodne #fkpartizan #StayHome #ostanimokodkuce

A post shared byFK Partizan(@partizanbelgrade) onMar 25, 2020 at 1:11pm PDT


Partizan je napisao u objavi da je preporučeno vreme za šetnju u 5.15 ujutru i 15, što nije sasvim tačno.

Zabrana kretanja traje od 17 do 5, a vlasnicima pasa je dozvoljeno da izvedu svog ljubimca na 20 minuta između 20 i 21.

Doduše, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se ta dozvola ukinuti i on je ocenio da je dovoljno u 15 i 5, pa je verovatno Partizan zato to napisao.

Stevanović je ove sezone zabeležio jedan nastup za Partizan u Super ligi, i to u porazu od Mladosti u Lučanima 1:0.