Nemački stručnjak kritikovao sudiju, padanja igrača Atletika... Ali i nekoliko puta ponovio da tek predstoji borba.

Liverpul je naišao na ozbiljan problem - Atletiko Madrid.

Aktuelni šampion Evrope izgubio je u prvom meču osmine finala Lige šampiona, i to na istom stadionu na kojem je prošle sezone podigao "ušati", najvredniji pehar.

Bolji od "Redsa" bio je tim Dijega Simeonea, koji je postigao gol, pa onda u svom stilu branio i odbranio mrežu, pa zato nosi prednost na revanš zakazan za 11. mart na Enfildu.

Posle utakmice na stadionu u Španiji, menadžer gostiju Jirgen Klop je rekao...

"To nije tačno ono što je trebalo da se dogodi, ali se dogodilo. Bila je to borba koju smo očekivali, kao što je bila i atmosfera koju smo očekivali, ali svidelo mi se dosta toga u našoj igri. Tek je 1:0 za njih, poluvreme je i u drugom delu igramo na svom stadionu".

Prema njegovom mišljenju, Liverpul je morao da bude konkretniji u završnoj "trećini" terena.

"Branili su se sa svime što su imali. Fenomenalno su igrali odbranu u šesnaestercu. Kada gubite protiv ovakvog tima, koji jedino hoće takav rezultat... 0:0 bi bio dobar rezultat za njih".

Prema njegovom mišljenju, Atletiko je imao još jedan cilj.

"Gađali su Sadija Manea. To je jasno. Hteli su da budu sigurni da on dobije žuti karton. Tek je poluvreme, ali morate da bude zaista čvrsti kao sudija u ovoj atmosferi. Već u prvih 30 minuta trojica njihovih igrača pala su na teren, a nisam znao zašto. Nikoga ne krivim, u redu sam. Gubimo na poluvremenu i imamo najdužu pauzu do nastavka. Iskoristićemo je", rekao je Klop, pa dodao:

"Dobro došli na Enfild. Još nije gotovo".