Već ih ima 12 ove sezone u dresu Fulama...

Aleksandar Mitrović igra u neverovatnoj formi ove sezone!

Proglašen je najboljim igračem oktobra u Čempionšipu, a možda bi mogao i do dvostrukog uzastopnog priznanja pošto je "otvorio" seriju golova i u novembru. Na gostovanju Birmingemu, srpski napadač postigao je gol u 51. minutu.

To je na kraju bilo i dovoljno timu sa "Krejven kotidža" da upiše minimalnu pobedu, a Mitroviću da nastavi svoj neverovatni učinak.

Ove sezone u Čempionšipu postigao je već 12 golova, a dobro je poznato i da je u izuzetnoj formi za reprezentaciju Srbije pošto je od mečeva junskih kvalifikacija - do novembarskih, postigao čak osam pogodaka za "orlove".

Mitrović je na današnjoj utakmici na "Sent Endrjuu" zaradio i žuti karton i to zbog toga što se "zakačio" sa najmlađim igračem na terenu.

Naime, Mitrović je ušao u raspravu sa Belingemom, mladićem rođenim 2003. godine, a sudija je posle verbalne rasprave dvojice napadača odlučio da svakom pokaže po žuti karton, i to nekoliko sekundi pred odlazak na pauzu.

Fulam je ovom pobedom "skočio" u plej-of zonu i ima 26 bodova. Lider na tabeli je VBA sa 33, dok su između njih Preston, Lids, Svonsi i Notingem.