Dugo ga nije bilo. Sada je tu, u Mondo studiju, spreman za razgovor o košarci. Uživajte u novoj epizodi Mondo podkasta "Šesta lična" sa nezaboravnim Željkom Rebračom.

Dugo ga nije bilo, sada je ponovo tu i raspoložen za razgovor o košarci - "Bananamen", "Rebarac" ili, punim imenom i prezimenom, Željko Rebrača!

Jedan od glavnih činilaca "one" reprezentacije Jugoslavije, zajedno uz trio "Saša" na bekovima, ali i mnoge druge asove, bio je Željko Rebrača, popularni "Bananamen" iz Prigrevice.

"Rebarac", koji je košarkaški zanat ispekao u Partizanu, a usavršio u Trevizu i Atini, krajem devedesetih godina bio neprelazan bedem u reketu reprezentacije SR Jugoslavije. Njegove bravure sa Svetskog prvenstva 1998. u Atini još se prepričavaju i "premotavaju" na YouTube kanalu, pogotovu čuveno "prizemljenje" ruskog centra Mihajlova u borbi za zlato.

Tih godina, znalo se - ne ideš u reket tek tako, kad je tamo Željko.

Posle duge pauze, Rebrača je došao kod nas u studio da ispriča neke neispričane priče iz njegove karijere i da se i sam podseti starih podviga. Saznaćete kako je bilo u Istanbulu, Atini, kako se trenira kod Željka Obradovića, i još mnogo toga u novoj epizodi Mondo podkasta "Šesta lična".

Pogledajte je i na našem YouTube kanalu...


...ili, ako ste u pokretu, poslušajte na SoundCloud platformi.Zapratite Mondo na društvenim mrežama i ne propustite buduće goste autora "Šeste lične", Miloša Jovanovića.