Savo Milošević i fudbaleri Partizana su spremni. Posle beogradskih 2:1 u najneobičnijem ambijentu ikada viđenom u našem fudbalu (pa i evropskom), pred podrškom više od 5.500 mališana, Partizan će se na severu Evrope boriti protiv Moldea za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Norvežani nimalo naivni, fizički vrlo spremni, predstavljaće krupan problem, ali su Milošević i njegovi saradnici u Norvešku odveli sve što imaju na raspolaganju.

"Dobro smo analizirali utakmicu sa našeg stadiona i neće biti mnogo nepoznanica, nema prostora za iznenađenja u ovoj fazi. Najbitnija informacija za mene je da su svi igrači spremni", poručio je Savo Milošević pred večeranju revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Da će biti lako - neće. Uostalom i Milošević sam primećuje: "Ne bi bilo normalno da na ovom nivou takmičenja bude lako".

Iako Milošević kaže da igra Partizana ne zavisi, niti bi smela da zavisi od jednog igrača, i onih 15-ak minuta u Beogradu, pokazala su da će Izraelac Bibras Natho biti ogromno pojačanje.

Koliko će on biti spreman za veliko iskušenje u Norveškoj, videćemo, ali nije isključeno da ga vidimo već u startnoj postavi.

Rekao je i da zna tim, a mi nagađamo:

Stojković - Nemanja (R) Miletić, Ostojić, Strahinja Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar, Suma, Natho (Asano), Tošić, Sadik (Ožegović).