Aleksandar Saša Đorđević, selektor reprezentacije Srbije, nekoliko je puta u aktuelnom ciklusu isticao Dragana Milosavljevića kao igrača za primer, "duha" ekipe i simbola posvećenosti timu i dresu.

Nažalost, iako mu je ovog leta opet predviđana uloga u ekipi za Mundobasket, borbeni bek je na Akropolis kupu doživeo izuzetno tešku povredu kolena, kidanje ukrštenog ligamenta i zbog toga je prinutno "otpao" sa spiska putnika na Svetsko prvenstvo.

Milosavljević se u Beogradu rastao sa saigračima pre osam dana, poželeo im sreću i počeo pripreme za neophodni hirurški zahvat, kome je bio podvrgnut ovog utorka u austrijskom gradu Insbruk.

Njegov klub, Unikaha, objavio je na društvenim mrežama potvrdu da je operacija protekla uspešno i na svoj Instagram profil "okačila" fotografiju nasmejanog srpskog košarkaša - velikog borca.


Milosavljević je pre pet godina već prolazio kroz ovako tešku povredu, dobro se oporavio, pa nastavio uspešnu karijeru i posle odlaska iz Partizana.

Ovog leta je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Unikahom i nema dileme da će posle oporavka opet biti značajan za tim iz Malage kao i do sada.

Gagi, pobedi još jednom!