Za nešto više od 24 sata - Crvena zvezda će saznati rivale u Ligi šampiona!

U četvrtak u "Grimaldi forumu" u Monako (18 časova) biće održan žreb za grupnu fazu najelitnijeg UEFA takmičenja, a Crvena zvezda će se naći u poslednjem, četvrtom šeširu, a još uvek nisu poznati svi učesnici zbog večerašnjih utakmica plej-ofa.

Ipak, sigurno je da će jedan od mogućih protivnika biti i Dinamo Zagreb, veliki rival Crvene zvezde iz bivše Jugoslavije, pošto se nalaze u trećem šeširu.

Jasno je da bi ovaj duel zbog ratova devedesetih i tenzija između dve strane bio problematičan zbog mnogo čega, ali se u Crvenoj zvezdi ne plaše toga, želeli bi da se na terenu pokaže koji od dva učesnika Lige šampiona sa Balkana je uspešniji.

"Voleo bih da dobijemo Dinamo da se izmeri na terenu ko je bolji, da pokažemo da smo najbolji na ovim prostorima. Mislim da je Zvezda izrasla kao klub koji je najbolji i najjači u regionu i voleo bih da to pokažemo na terenu", rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

"Sigurno je da bi taj dvomeč izazvao mnogo predigri van terena koje nemaju veze sa sportom, koje bih voleo da izbegnemo. Zvezda treba da pravi imidž sportskog kolektiva sa fer-plejom, a te utakmice vuku recke prošlih vremena".

/POSLE 20 GODINA - DVA KLUBA IZ EX-YU U LIGI ŠAMPIONA/

Iz prvog i drugog šešira Terzić želi najjače klubove, poput Real Madrida, Barselone, Juventusa i Bajerna, da se ponovo oprobaju sa velikanima kao jesenas.

"Paklena imena klubova su u prvom i drugom šeširu, ali bih voleo da dobijemo najveće, najjače rivale jer mislim da narod želi da u Beogradu gleda najveće asove, da se dese pravi sportski dogadjaji, a to mogu da obezbede samo najveći".

Izvor: Tanjug

Po mišljenju Zvezdinog direktora narod u Srbiji željan je velikih utakmica.

"Ovaj narod je željan velikih utakmica. Zvezda je pokazala protiv Napolija i Liverpula da je naučila da igra protiv najvećih", istakao je Terzić.

VIŠE O UTAKMICI CRVENA ZVEZDA - JANG BOJS:

/Crvena zvezda je Liga šampiona!/

/Marko Marin: Dajte nam Real i Bajern/

/Stiže lova od Lige šampiona: Zvezda zaradila mnogo!/

/Miloš Degenek zaplakao posle ulaska u Ligu šampiona/

/VIDEO: Koreografija za Ligu šampiona i Mirka Talijana/

/Vladan Milojević - tvorac moćne Crvene zvezde/

/Zvezdan Terzić: Nikad više ONA Zvezda/

/FOTO/VIDEO: Igrači proslavili na ulicama, i to na vojnom vozilu!/

/Bogate premije za igrače posle ulaska u Ligu šampiona/

/Ludo na "Rajku": Od napetosti i strepnje do erupcije!/