Pol Pogba je u vrlo nezgodnoj situaciji u Mančester junajtedu.

Klub je ovog leta odbijao sve ponude Real Madrida i čini se da je priču o odlasku sa "Old Traforda" zatvorio kada se završio prelazni rok u Engleskoj, pošto ne mogu više da kupe zamenu za njega, tako da će najmanje do januara igrati za "crvene đavole".

Dok potpredsednik Ed Vudvord i rukovodstvo kluba smatraju da Pogba "nema cenu", navijači se ne slažu u tome i pokušavaju da ga oteraju iz kluba...

Povratnik u Mančester junajted i rekordno pojačanje kluba od 120 miliona evra često igra ispod svakog nivoa, a tako je počeo i aktuelnu sezonu u kojoj je ponovo nepažljiv na sredini terena i zbog njega je klub poražen od Kristal palasa prethodnog vikenda (1:2).

Izgubio je loptu i dozvolio kontru rivalu kada se činilo da je Junajted blizu da "slomi" Kristal palas, a pre toga je protiv Vulverhemptona promašio jedanaesterac.

Često deluje "neprisutno" na terenu, kao da se već vidi u nekom drugom klubu, a zbog toga i verovatno još hiljadu razloga, navijači Mančester junajteda ostavili su poruku za Pola Pogbu na ulasku u trening centar kluba "Karington".

Sprejom je ispisano "Pogba, out!" (Pogba, odlazi), objavljeno je na društvenim mrežama.