Crvena zvezda je ponovila veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, ali podjednako sa sportskim uspehom jedna od udarnih tema bili su i tenk i oklopni transporter u kojem su igrači slavili trijumf nad švajcarskom ekipom Jabg bojs.

"Šta vama smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre par dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok, i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju", rekao je generalni direktor Crvene zvezde, odgovarajući na pitanje novinara i nastavio:

"U Americi je demokratija, a godišnje izdvajaju 600 milijardu dolara za vojni buzdžet. A mi se popnemo na jedan transporter i kao 'vraćamo se u devedesete'. Malo je to zamena teza".

Prema rečima Terzića, "prevelika pompa je data priči oko tenka, pogotovo oni koji su negativno pisali".


"Imate tenk u Moskvi ispred stadiona CSKA, a Arsenal ima top u grbu. Zamislite da mi na Skupštini donesemo odluku da u našem grbu tenk zameni zvezdu. Kakva je razlika između topa i tenka? Ja sam se čuo sa ljudima iz UEFA i nikome taj tenk ne smeta. Generalno, taj tenk su navijači sami dovezli i postavilli mimo kluba, ali što se mene tiče neka ostane tamo zauvek. To je simbol borbenog duha i nije izvan fer-pleja".

POGLEDAJTE OBRAĆANJE TERZIĆA

Izvor: Kurir